OM MIG

Mange års erfaring fra et af Danmarks største reklamebureauer

Fra 2000 til juni 2018 har jeg været fuldtids tekstforfatter hos Nørgård Mikkelsen Reklamebureau i Odense. Bureauet er blandt Danmarks største og har mange kendte brands på kundelisten.

Min spidskompetence er retail…

En stor del af mit arbejde som bureautekstforfatter har været for landsdækkende danske detailkæder, heriblandt BabySam, Bygma, Inspiration, Invita, Matas, Toys”R”Us m.fl.

… dvs tekster til stort set alt

I arbejdet med store detailkæder kommer man vidt omkring i alle tekstdiscipliner og sammen med dygtige kolleger har jeg løst et væld af forskellige opgaver, bl.a.: mange tusinde katalog- og magasinsider, artikler, brochurer, annoncer, nyhedsbreve, salgsbreve, POS-kampagner, ideer til produktudvikling, navneforslag, emballagetekster,  pressemeddelelser, markedsføring af eneforhandlingsvarer og private labels, manuskripter til radiospots og film, sangtekster til tv-spots og workshops, udvikling af idé- og specialoplæg, webtekster, fb-carousels m.m.m.

Hos Tekst No. 1 får du skarp og levende tekst, der fokuserer på budskabet og er relevant for målgruppen. Tekst, der gør det, den skal: sælger varen.

ANDRE TEKSTDISCIPLINER, JEG KAN TILBYDE:

– Klummer

Sideløbende med fuldtids-bureaujobbet har jeg i 4 år været klummeskribent for Fyens Stiftstidendes erhvervsredaktion og fået god indsigt i og erfaring med denne særlige disciplin.

– Grin & gak

Revytekster, gakkede taler, festindslag og ideer til festlige indslag har jeg skrevet et utal af, både professionelt og privat. Har du behov for tekst og ideer inden for disse genrer, er jeg klar.

– Tekster til musik

Sangtekster er en særlig tekstgenre, og jeg har skrevet rigtig mange af slagsen – også professionelt: til tv-reklamer for bl.a. Legoland og Mou Supper, til corporate sangetil workshops og teambuilding-arrangementer, til digitale kampagner m.m. Tag fat i mig, hvis du har brug for en sangtekst, der kan andet og mere end rime.

Nogle kalder det flueknepperi.
Jeg kalder det professionel stolthed

Alle kan skrive, og mange gør det tilsyneladende helt uden at skele til egne evner inden for en given tekstdisciplin. Sådan er det ikke hos Tekst No. 1. Jeg siger kun ja til opgaver, som jeg er helt sikker på, at jeg kan løse godt, effektivt og professionelt. Tror du på det? Det behøver du ikke. Betro mig meget hellere din næste tekstopgave, så vil jeg vise dig, hvad jeg mener.

Kontakt mig

Ring på 20 27 44 11 eller send mig en mail på bib@tekstno1.dk og fortæl mig om din opgave. Så tager vi den derfra. Det er selvfølgelig uforpligtende, og jeg går ikke i gang, før du siger go.